sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Eväät mukaan ja menoksi!!

Voitin K- citymarketin arvonnassa tässä jokin aika sitten Sistema- eväsrasiapaketin. Tuotteet on minulle niin mieluisia, että haluan niistä kertoa teillekin. Tämä ei ole siis maksettu mainos, vaan itseasiassa kysyin itse Citymarketin markkinoinnista, että sopiiko jos kirjoitan näistä blogiini. Ihan luvan kanssa siis tässä nyt kirjoitellaan :) (olisin kirjoittanut ilman lupaakin :) )
Kirjoitin tänne aikoinaan, että kirjoitan asioista joihin minulla itselläni on kosketuspintaa. No tämä on todella sellainen asia. Vuosia eväitä mukana kuljetettuani sitä osaa arvostaa toimivia ja käytännöllisiä eväsrasioita eikä tyylikäs ulkonäkökään ole haitaksi. Mukavampi eväitä on syödä kivasta rasiasta, kun niiden mukana kuljettaminen on muutenkin jo oma juttunsa. Näissä rasioissa on käytännön jutut mietitty loppuun asti ja niissä on pientä ekstraa verrattuna ihan perusmuovirasioihin. Pitemmittä puheitta siis tuotteiden esittelyyn :) Tuoteinfoa voi lukea myös Sisteman nettisivuilta.


Yllä kuvassa koko voittamani paketti ja ensimmäisenä esittelyyn pääsee aamiaisrasia. Rasia on kaksi kerroksinen ja mahdollistaa siten vaikka jugurtin ja marjojen/hedelmien erillään kuljettamisen. Tai välipalaksi rahkan ja lisukkeiden. Mukana rasiassa on myös lusikka, joka kulkeutuu rasiassa kätevästi kahdessa osassa omalla paikallaan yläosan pohjalla. Lusikka on kyllä kertakäyttöistä vahvempaa tekoa ja siten miellyttävämpi käyttää. Kansi on rasiassa tiivistetty, kuten muissakin, joten ei tarvitse pelätä eväiden leviämistä pitkin laukkua. Varsinkin kun rasian saa "klipsuilla" suljettua napakasti.
Valikoimassa on myös juomapulloja ja niistä sain sekä shakerin että vesi/mehupullon. Shakerissa on hyvä tehdä vaikka treenin jälkeinen palautusjuoma tai jugurttijuomaa. Ihan jokaisen käyttötarpeen ja mielikuvituksen mukaan :) Shakerissa on hyvä ja suljettuna tiivis juoma-aukko sekä kiinteä sekoitusosa, joten sitä ei tarvitse erikseen irrotella tai kaivella pullon pohjalta. Juomapullo on kiva ottaa mukaan vaikka treenikassiin tai käsilaukkuun. Korkki avataan kiertämällä ja juoma ei valu tiiviistä korkista kassin/laukun pohjalle.
Näistä tulee niin omat fitness-ajat mieleen :) Ja tällä hetkellä kun tietää monien dieettaavan kohti kevään kisoja, niin eväitä kuljetellaan joka paikkaan. Miksipä ei siis näissäkin kivoissa pulloissa/rasioissa. Ja ihan jokainen muukin, joka eväitä mukanaan kuljettaa tai lapsilleen niitä laittaa mukaan harrastuksiin taikka kerhopäiviä varten. 
Nämä pienemmät, suloisen värikkäät rasiat sopivat moneen muuhunkin käyttötarkoitukseen kuin eväiden kuljettamiseen. Tyttäreni ihastui kovin noihin pienimpiin rasioihin ja käyttötarkoituksia tuntui löytyvän. Näitähän voi hyödyntää vaikka askartelutarvikkeiden (helmien, nappien...) säilyttämiseen. Toki myös eväiden kuljettamiseen. Näissä kulkee mukana mukavasti vaikka pienet naposteltavat pähkinät, rusinat tai karkit. 
Tämä mikrouunin kestävä keittomuki tulee taatusti ahkeraan käyttöön. Tähän voi ottaa mukaan lämmityksen tarvitsevan keiton yms. Mukissa on tiivis kansi ja kannessa kätevä höyryaukko lämmitystä varten, joten kantta ei tarvitse poistaa lämmityksen ajaksi. Sileät keitot voi reilusti hörppiä vaikka suoraan mukista, kun mukissa on tukeva ripa. Tämä helpottaa myös lämmitetyn ruoan kanssa toimimista, kun ei tarvitse ottaa kiinni lämpimästä/kuumasta astiasta. Turvallinen siis lastenkin kanssa.
Salaattirasia on itselläni, tällaiselle salaattisyöpölle, ihan ykkönen näistä kaikista vaikka tuskin mikään ilman käyttöä jää :) Rasiassa on, kuten aamiaisrasiassa, kaksi osaa sekä ruokailuvälineet. Yläosan pohjassa on paikat haarukalle ja veitselle ja ne on taas niitä kertakäyttöisiä tukevampia. Helppo irroittaa omilta paikoiltaan rasian pohjasta ja koota käyttöä varten. Rasian yläosassa on myös paikka kastikepurkille (tulee rasian mukana), joten kastikkeen voi lisätä salaattiin juuri ennen syömistä. Eipä tarvitse syödä salaattia kastikkeessa uitettuna ja lötkistyneenä. Salaatti pysyy muutenkin raikkaana, kun yläosassa voi kuljettaa lisukkeet salaattiin erillään. Sopivan kokoinen rasia vaikka lounassalaatin kuljettamiseen. Ei voi enää sanoa (teko)syyksi, että eväiden kuljettaminen on hankalaa, kun tällaisia arjen apulaisia on saatavilla. Helpottaa heitäkin, jotka ovat päättäneet hieman keventää ruokavaliota tai muuttaa elämäntapoja ihan pysyväisesti. 
Salaattirasia kokeilussa. Alaosaan revin salaattia ja yläosaan laitoin kaikki salaattiin tulevat lisukkeet erilleen. Mukaan tuli jääsalaattia, miniluumutomaattia, keltaista suippopaprikaa, kurkkua ja salaattijuustoa. Omaan rasiaansa laitoin chili- tomaattikastikkeen. Näin salaatti kulkee mukana siististi ja raikkaana. 

Hintatietoja minulla ei ole valitettavasti antaa kaikkien tuotteiden kohdalta, mutta esim. salaattirasia maksaa 6,00€ (tarjous päättynyt 31.1. ja hinta nyt 9,90€), joten mistään kovin hintavista tuotteista ei ole kyse. Rasiat löytyy jokaisen K- citymarketin valikoimasta ja tuotteet ovat nyt laajemmin tarjolla kaikissa myymälöissä lanseerauskampanjan ajan. Myöhemmin valikoima tulee vaihtelemaan myymälöittäin. 
Tässä alimmaisessa kuvassa on mukana innokas kuvausassistenttini. Löydätkö apulaiseni kuvasta? :)


Tuotteet saatu arvonnan kautta, EI mainos eikä yhteistyöpostaus.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti