perjantai 6. marraskuuta 2015

Eläinkuosit - uhka vai mahdollisuus? :)

Ajattelin ensin vilauttaa keskiviikkona Pökkylän Punasesta Tuvasta tekemääni ostosta jossain ihan muussa postauksessa ja muiden sisustusjuttujen joukossa. Mutta ei, tämä ansaitsee ihan oman juttunsa :)

Eläinkuosit, ihan missä muodossa vaan, on ollut minulle aina vähän "näääh" ja "ei kiitos", mutta sain kuin sainkin ujutettua sitä ensin ihan pienesti pukeutumiseen ja nyt eläimellinen meno on vallannut meidän olkkarinkin. Jos totta puhutaan, niin pukeutumisessakin eläinkuosia taitaa tällä hetkellä olla yhden huivin verran, mutta siinä on minulle ihan riittämiin :) Jos minut näkee pukeutuneena leopardimekkoon, niin voin vannoa ettei kaikki ole ihan kohdillaan.

Mutta mitä sitten tulin ostaneeksi? Olen katsellut vastaavia tuotteita jo pidemmän aikaa osaamatta oikein päättää, onko ne ihania vai vähän liikaa, mutta tämän tapauksen nähtyäni olin ihan myyty. Siis ihan oikeasti, kuka voisi vastustaa tätä? <3


Tämä kurre on ruotsalaisen Svaneforsin mallistoa. Suloinen kuin mikä. Sisätyynyksi ostin untuva/höyhentäytteisen tyynyn, jotta tyyny säilyttäisi muotonsa paremmin.
Enkä kyllä nyt mene vannomaan, että tämä jäisi ainokaiseksi eläinhahmoksi. Kyllähän tälle kurrelle voisi ottaa kaveriksi vaikkapa ketun taikka kauriin :)


2 kommenttia:

  1. Todella suloinen!! <3 Meiltä löytyy muutama eläintyyny, lastenhuoneista. Muissa tiloissa en ole osannut niitä käyttää, mutta kauristyynyä olen täksi talveksi ajatellut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Svaneforsilla on tosi suloinen kauris tyynykin :) Itse ehkä tahtoisin tälle ketun kaveriksi, jos vaan sattuu löytymään. Pökkylässä ei tainnut olla, en mene kyllä varmaksi sanomaan, mutta nettikaupoista löytyy kyllä.

      Poista