keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Liebster Award- blogihaaste

Sain mukavan blogihaasteen Elämää tuomipellon laidalla blogin Johannalta. Haasteen tarkoitus on tuoda esille uusia ja/tai pienehkön (alle 200 seuraajaa) lukijamäärän blogeja. Ihan kiva juttu omankin blogin kannalta, kun vasta alkutaipaleella ollaan. Joten kiitos haasteesta Johanna! :)


Tässä tarkemmin haasteen tarkoituksesta ja ohjeet haasteen saaneille:

1. Kiitä sinut nimennyttä bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkkaa 11 Liebster Awardin ansaitsevaa blogia, joilla on alle 200 seuraajaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä bloggaajille.

Tässä on saamani 11 kysymystä vastauksineen:

1. Mitä blogisi sinulle merkitsee?

Blogi on ensisijaisesti mukava harrastus. Minun oma juttuni, jota teen omaksi ja toivottavasti myös lukijoiden iloksi :) Keino ilmaista itseään ja jakaa ajatuksiaan, kirjoittaa itselle tärkeistä jutuista. Asioista, jotka koskettavat ja kiinnostavat minua. Blogi on hyvä kanava jakaa innostustani valokuvaamiseen :)

2. Missä näet itsesi kymmenen vuoden päästä?

Onpa vähän vaikea kysymys.. Todennäköisesti asun edelleen Oulussa tai jossain tässä lähettyvillä. Lapset ovat jo kaikki maailmalla omillaan, tai tämä viimeinen äidin pikkuinen, joka vielä asuu kanssani. Toivottavasti teen työkseni jotain itseäni kiinnostavaa, ehkä lasten ja nuorten parissa. Ja jos hyvin käy, niin minusta on saattanut tulla jo mummu :)

3. Sisustushaaveesi tällä hetkellä?

Jos sisustushaaveeksi saa laittaa uuden kodin, niin se on ehdottomasti se. Koti, jossa on omaa pihaa, vaikka ihan pienikin läntti parvekkeen sijasta.

4. Aiotko tehdä uudenvuodenlupausta?

En aio. Yksi ainoa lupaus on pitänyt koko elämän ajan ja se oli sokerin poisjättäminen kahvista joskus yli 30 vuotta sitten :)

5. Mistä arkipäiväsi koostuvat eli millainen päivärytmisi?

Riippuu siitä, onko kyseessä koti- vai työpäivä. Olen tällä hetkellä suurimman osan ajasta kotona ja teen satunnaisesti sijaiskeikkaa vanhusten palvelutaloissa. Sen mitä selkäni kestää. Eli päiväni alkaa yleensä samoihin aikoihin, kun tyttäreni lähtee kouluun. Päivät on suht samanlaisia. Niitä tavallisia kotitöitä ja normiarkea. Haaveissa olisi opiskella itsekin, kun työtilanne on aika huono tällä hetkellä ja selkäni tuskin tulee enää kestämään vakituiseen fyysisesti raskasta hoitotyötä.

6. Suurin sisustusmokasi?

En tiedä, voiko tätä sanoa varsinaisesti mokaksi, mutta näin jälkikäteen ajateltuna en ymmärrä miksi ikinä suostuin katsomaan puolipaneeleja edellisessä kodissa yli kymmenen vuotta. Inhosin niitä koko sydämestäni. Ylipäätään en pidä isoista puupinnoista sisustuksessa ja tarkoitan nyt puun omaa, maalaamatonta väriä. Olen elänyt sen ei niin ihanan pyökin sävyisen keittiökaudenkin.

7. Mitä muita sosiaalisen median kanavia käytät kuin blogia?

Minulla on facebook käytössä sekä henkilökohtaisena että blogille omansa. Blogin sivulle onkin linkki tuossa oikealla. Lisäksi minulla on instagram- tili.

8. Paras matkailumuistosi?

Kaikki matkat on tavallaan olleet ikimuistoisia ja ainutkertaisia, mutta lienee yksi parhaista on matka Italiaan. Vuokrasimme tuolloin talon Toscanasta ja kiertelimme myös Venetsiassa ja järviseudulla. Italia on kyllä vienyt pysyvästi palan sydämestäni, mutta niin on Kreikkakin <3

9. Miten kuljet työmatkasi?

Suurimmaksi osaksi pyörällä. Minulla kun ei ole ajokorttia ja luonnollisesti ei siis autoakaan.

10. Toiveesi joulupukilta?

Voi, jos nyt saa heittäytyä ihan hurvattomaksi ja toivoa ihan mitä tahansa osoittamatta toiveita oikeasti kenellekään, niin niitähän on :) Kamera on yksi haaveissa oleva, samoin uusi läppäri, Michael Korsin Selma laukku harmaana, Escadan Absolutely Me tuoksu (taas kerran), uusi sohva... Jos kuitenkin niitä oikeita toiveita miettii, niin ne on sellaisia pieniä, arkisia juttuja. Kuten uusi kalenteri, Taika- mukeja, ehkä pyjama ja lämmin kaulahuivi. Olen oikeasti aika huono toivomaan itselleni mitään, mutta minusta on ihana antaa lahjoja.

11. Terveiset lukijoillesi?

Toivon, että viihdytte blogini parissa ja löydätte täältä jotain, mikä saa palaamaan blogin pariin aina uudelleen. Toivon myös, että jätätte rohkeasti kommentteja ja annatte palautetta. Toiveita saa myös esittää ja otan niitä mielelläni vastaan. Olen iloinen ja kiitollinen jokaisesta lukijasta!

Haasteen laitan menemään seuraaville blogeille ja bloggaajille:

Tohkeissaan
Kotienkeli
This storyline
Sanatorio
Lindsay's diaries
Onnenmuruja
My life
Käpylä

Voi apua!! Tulin positiivisen ongelman eteen. En löydä äkkiseltään enempäänsä blogeja, joissa seuraajia olisi alle 200 ja tuossakin listassa saattaa olla ihan "vääriä" blogeja ja jo haastettujakin. Mutta hän kuka katsoo haasteen osuvan oikein itselleen, niin siihen tarttukoot :)

Tässä ne 11 kysymystä:

1. Milloin olet aloittanut bloggaamisen ja miksi?
2. Kuinka paljon blogi vie aikaasi?
3. Nimeä kolme suosikkiblogiasi ja miksi juuri nämä?
4. Mistä unelmoit juuri nyt?
5. Mitä odotat vuodelta 2016?
6. Mitä muuttaisit elämässäsi?
7. Jokin jouluperinteesi?
8. Missä viettäisit joulun, jos saisit valita? Kotona vai ulkomailla?
9. Lempituoksusi? (ei välttämättä hajuvesi :))
10. Mikä on rakkain asia tai esine kodissasi?
11. Terveiset ja toiveet lukijoillesi/muille bloggaajille?

Rohkeasti mukaan haasteeseen ja laittamaan sitä eteenpäin!

8 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta <3 Täytyypä yrittää oikein ajan kanssa tarttua siihen. Pidän muuten blogistasi ja sen avoimuudesta ja aitoudesta joka huokuu teksteistäsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haastessa olikin vähän haastetta, mutta ihan mukava juttu :) Ja kiitos sanoistasi! ❤️ Mukava saada palautetta blogista.

   Poista
 2. Oi kiitos ♡ Olen saanut tämän haasteen muutaman kerran...Katsotaanpa, että millloin ehdin vastata :) Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasinkin, että sinut oli jo haastettu :) Menihän tuohon vähän aikaa vastailla, mutta tulipa tehtyä. Ihan kiva haaste.. Mukavaa iltaa sinullekin, vaikka yöksihän tuo alkaa jo kääntyä :)

   Poista
 3. Kiitos kovasti Sanna! Minäkin olen tehnyt tämän haasteen muutaman kerran, mutta sinun kysymykset ovat kyllä aika kivat! :) Yritän napata tämän! Kiitti kovasti! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en kyllä pahastu, jos ei viitsi tehdä uudelleen :) Mutta kiva, jos viitsii vastailla. Luen kyllä sitten blogista mitä vastailit :)

   Poista