sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Pieniä paloja

Olen viime päivinä laittanut kotia ihan pikkuisen uusiksi. Myynyt vanhoja huonekaluja eteenpäin ja saanut uutta tilalle. Suurimmat muutokset tapahtui olkkarissa, mistä myin sohvapöydän ja senkin pois. Olin jo jotenkin niin kyllästynyt siihen tummaan pähkinänruskeaan ja kaipasin kotiin yhteneväisempää vaaleaa linjaa. Jännä, miten ne ajatukset muuttuukin ajan kanssa. Nyt kodissa on kalusteissa pääsääntöisesti valkoista ja koivunväristä ja olen tyytyväinen tähän raikkaampaan värimaailmaan.

Olkkarissa on nyt makuuhuoneesta senkin tilalle muuttanut hylly ja valkoinen sohvapöytä. Vielä kun saa laitettua hyllyyn valkoiset laatikostot ja kaapit, niin muutos on aika lailla valmis. Makuuhuoneeseen puolestaan tuli hyllyn tilalle työpöytä. Keittiönpöytä vapautui ihan omaan tarkoitukseensa ruokapöydäksi. Ei ollenkaan hassumpi niin :) Työpöydän myötä tulikin sitten tarve uudelle tuolille, kun joudun tuosta "lainatuolista" luopumaan. Tällä hetkellä kun työtuolina on tyttäreni valkoinen pinnatuoli, joka muuttaa kohta omaan, uuteen kotiinsa. Onneksi tuoliasia on jo järjestyksessä ja saan yhden tuolin sijasta kaksi :) Vähän sellaisella vanhasta uutta- teemalla, mutta minusta se on juuri hyvä niin.  Muutenkin kodissa on tavaroita, joilla on tarinansa tai niihin liittyy muistoja. Vaikka kodin ei ole tarkoitus mikään museo ollakaan, niin minusta on kiva kun joillakin esineillä on historiansa. Niin kuin esimerkiksi mummulta perityt Kartio- kynttiläjalat, jotka löysi paikkansa sohvapöydältä.

Laitan tähän pieniä paloja kuvien muodossa kodista ennen muutosta ja mitä nyt on tullutkin viime aikoina kuvailtua. Kuvailen lisää, kun saan kaiken mieleisekseni (jos se ikinä on edes mahdollista) ja valoisuutta olisi joskus tarpeeksi. Tämä syksy, huoh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti