tiistai 17. marraskuuta 2015

Hymy huulille / hymyhuulille

Sanotaan, että hymy on naisen kaunein asuste. Minusta se on kaunis ihan kenelle tahansa, mutta meille naisille on omat juttumme tehdä hymystä vielä kauniimpi. Tai harmaasta päivästä vähän värikkäämpi. Mikäpä ei piristäisi niin tätä harmaata ja pimeää syksyä kuin uusi huulipuna. Tai voihan niitä piristäviä asioita olla toki paljon muitakin, mutta tämä on kyllä yksi niistä ja ainakin itselläni toimii vallan hyvin :)

Tälle syksylle on tullut hankittua kaksi uutta huulipunaa, tai tarkemmin huulikiiltopunaa. Vähän tummempia sävyjä kesän jälkeen ja jos uskaltaisi, niin vieläkin tummempaa voisi kokeilla. Ihan kivoja ja toisaalta väriensä puolesta hyvin helppoja nämä uudet punat ovat ja tällä kertaa ei kukkarokaan keventynyt juuri laisinkaan. Lumenen huulikiiltokynän sain Karkkipäivä- blogin Sannilta ja Essencen kiiltopunan ostin Halpa-hallista (Liminka) huikeaan 2,50€ euron hintaan :) Essenceä olen aikonutkin ostaa kokeiluun ja olen katsellut tuotteita mm. Kosmetik4lessin nettikaupasta, mutta Essencen tilaaminen on jäänyt. Näistä Essencen tuotteista on aika moni kosmetiikkabloggaaja kirjoitellut ja edullisista hinnoista huolimatta tuotteet on ihan hyvälaatuisia. Ei toki kaikki, mutta ehkä sitä nyt ei näillä hinnoilla voi odottaakaan.

Kumpikin uusista punistani on siis kiiltopunia, antavat huulille kuultavaa väriä ja kiiltoa. Ihan kivasti näistä saa väriä huulille ja punat levittyy todella hyvin liukuen huulille. Minulla kun tahtoo huulet kovin herkästi rohtua, niin tämän tapaiset punat on todella miellyttäviä käyttää. Helppoja arkipunia sipaista huulille. Värin kestävyys on jonkin verran parempi kuin ihan tavallisella huulikiillolla, mutta ei nämä kestä huulilla tuntikausia tai syömistä. Tai pusuttelua :) Mutta tykkään silti ja näistä on tullut ihan ykkösiä käytössä. Ainakin siihen saakka, kun jokin muu ihan Täydellisen Värinen Ihanuus valtaa ykkössijan. Ehkä se voisi olla se haaveilemani viininpunainen. Tai viimeinkin se nude.

Kuvat punista nappasin ulkona, kun sisällä valo on päivälläkin niin riittämätön tai kovasti haasteellinen. Oikeaa väriä kun ei tahdo keinovalossa saada millään esiin. Tai minä en vain osaa :) Mutta mitä pienestä räntä/vesisateesta ja turhan innokkaasta, karvaisesta kuvausassistentista, kun homma on muuten mieluista <3

Punat kuvissa:
Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet, sävy 17 Tuoksuvat puut
Essence sheer & shine, sävy 03 bffEi kommentteja:

Lähetä kommentti