torstai 5. marraskuuta 2015

Maalaismaisemissa

Kävimme eilen tyttäreni kanssa tutuissa maalaismaisemissa remontin jälkeen avajaisviikkoa viettävässä Pökkylän Punasessa Tuvassa. Paikka on minulle ja meille jo ennestään tuttu ja oli ihana huomata, että uusien, tyylillä remontoitujen tilojen lisäksi Pökkylän tunnelma on ihan ennallaan ja mikseipä olisi. Lämmin vastaanotto, ystävällinen palvelu ja mukava jutustelu siinä kaiken ihastelun ja ostosten lomassa tekee tästä paikasta ihan ainutlaatuisen. Pökkylän Punasessa Tuvassa on ihana ja runsas lahjatavara- ja sisustuskauppa sekä hienot puitteet juhlien ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen. Pökkylän nettisivuille pääset kurkistamaan tästä ja Facebook-sivulle tästä.
Tällä viikolla Pökkylässä on avajaisviikon tarjouksia ja pientä tarjottavaa, lauantaina siellä vietetään joulunavausta. Kannattaa kyllä käydä ihan paikan päällä ihastelemassa kuinka kauniisti kaikki on laitettu esille ja tietysti myös idyllistä paikkaa.

Jos et pääse paikan päälle, niin toivon että näistä kuvista välittyy Pökkylän tunnelma ja syy siihen, miksi itse olen paikkaan niin ihastunut :)
Ihan tyhjin käsin en Pökkylästä kotiin palannut. Ostokseni tulee varmasti vilahtamaan jossain toisessa postauksessa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti