torstai 19. marraskuuta 2015

Ilta Iittalalla

Vietin eilen mukavan illan Oulun Kaakkurinkulman Iittala- myymälässä bloggaaja- illan merkeissä. Mukana oli bloggaajia Oulun seudulta ja heidän ystäviään, itsekin kutsuin ystäväni mukaan ja siinä kaikkea ihastellessa tuli myös vaihdettua kuulumisia :) Siis todella onnistunut ilta kaikin puolin.

Ilta alkoi lasillisella kuohuvaa ja tutustumisella Iittalan uutuuksiin. Tilaisuudessa oli myös mahdollisuus suunnitella kattauksia käyttäen Merimaarian valikoimista olevia pöytäliinoja ja Iittalan myymälän koko valikoimaa. Itse en kattausta tehnyt, mutta kävin kyllä ihailemassa muiden kauniita kattauksia. Näistä kun saa aina jotain ideaa itsellekin, vaikka sitten joulunajan kattauksiin.
Myymälä oli täynnä kaikkea ihanaa, siis mitä ihania värejä ja kaunista muotoilua. Minulla on keräilyssä sininen Taika- sarja ja siihen sarjaan on tullut niin paljon kaikkea, mitä mielellään pöytään kattaisi kotonakin. Tämän sinisen sarjan lisäksi minua (eipä juuri yllätä!) viehätti kaikki harmaa.. Kastehelmi harmaana on kyllä todella kaunis.

Tarjolla oli silmänruoan lisäksi myös pientä purtavaa glögin kera. Suklaakakku oli minusta ihan järkyttävän hyvää :) Uskon, että joku muu on kanssani samaa mieltä. Lähtiessä sai mukaan vielä goodiebagin, siis lahjakassin, ja ette usko sitä iloa.. Vihdoinkin! Viimeinkin! Saimme lahjaksi kaksi Kastehelmi- tuikkukuppia ja servettejä. Eipä ole kauaakaan, kun viimeksi katselin Kastehelmen tuikkukuppeja sillä silmällä, mutta jätin ostamatta. Joten yllätys oli nyt todella mieluinen <3

Kiitos Iittalan väelle kivasta illasta! :)


Yksi illan kattauksista


Niitä ihania värejä..


Illan tarjoilut..Ihanat Kastehelmet keittiössä

4 kommenttia:

 1. Bloggaajat astioiden keskellä kuin lapset karkkikaupassa. :D Oli kiva ilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä!! Ihanaa katseltavaa ja hypisteltävää :) Ilta oli kyllä kiva. Näitä lisää :)

   Poista
 2. Kivoja kuvia! Minäkin löysin nyt tänne! Olipa hauska tavata :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukava tavata ihan kasvotusten :) Toivottavasti nähdään pian uudelleen. Mukavaa viikonloppua myös sinulle! :)

   Poista