torstai 12. marraskuuta 2015

Onnenkantamoinen

Onnetar suosi minua jokin aika sitten L300-tuotteiden facebook-arvonnassa ja pääsin tutustumaan ja kokeilemaan minulle ihan uutta kosmetiikkasarjaa. Kyse on ruotsalaisesta apteekkikosmetiikkasarjasta, jota saa nykyisin ihan kaupoista ja marketeista, ainakin meillä täällä Suomessa.
Olen nyt jonkin aikaa saamiani tuotteita käyttänyt ja todella tykännyt niistä. Siksipä ajattelin ne täällä blogissakin esitellä. Mistään luksusmerkistä ei todellakaan ole kyse, eikä näillä tuotteilla varsinaisesti saa mitään ylellisyyden tuntua ihonhoitoon, mutta se mitä tuotteille luvataan, niin sen ne mielestäni myös tekevät. Tuotteet ovat myös helposti saatavilla ja hinnaltaan edullisia.

Sain pyynnöstäni tuotepaketin, joka on tarkoitettu kuivan ihon hoitoon. Ihoni tahtoo kuivua varsinkin talven aikana ja tarvitsee kosteuttavia tuotteita kesäaikaa kipeämmin, jolloin pärjää vähän kevyemmälläkin kosteutuksella. Intensive Moisture- tuotteet on tarkoitettu kuivalle ja todella kuivalle iholle. Tuotepaketti sisälsi seuraavat tuotteet: Intensive Moisture Face cream, Intensive Moisture Night cream, Intensive Moisture Eye cream ja Intensive Moisture 3 in 1 Micellar cleansing water.
Kerron nyt omista käyttökokemuksistani, tarkemmat tuotekuvaukset ja tuotetiedot voit käydä lukemassa täältä.

Arvonnassa voitetut tuotteet


Kasvovoiteissa olen käyttänyt enemmän Face creamia. Se on kevyttä, nopeasti imeytyvää, mutta kosteuttavaa voidetta. Sopii myös hyvin meikin alle, varsinkin jos on kuivaihoinen, niin voide ei jää kiiltelemään ikävästi ihon pinnalle. Night cream puolestaan on paljon paksumpaa, täyteläistä voidetta, jota toistaiseksi olen käyttänyt vain saunan jälkeen helpottamaan ihon kiristävää tunnetta. Pakkasten kunnolla alettua tämäkään voide ei taatusti ole liikaa päivittäisessä käytössäkään.
Silmänympärysiholle on oma voiteensa Eye cream ja tästä tykkään erityisesti. Jotkut voiteet ovat saaneet silmäni turpoamaan yön aikana ja tulos on ollut kaikkea muuta kuin odotettu ja toivottu. Tämän voiteen kanssa ei ole mitään turvottelua ilmennyt, vaan voide imeytyy ihoon nopeasti ja jättää kosteutetun tunteen. Täytyy tunnustaa, että minulla oli melkoinen väli edellisen silmänympärysvoiteen käytöstä ihan edellämainitusta syystä, mutta nyt on käyttö säännöllistä. Ja hyvä niin. Näillä ikävuosilla on todella jo käytettävä kaikki lailliset keinot ryppyjen ehkäisyyn :) Olisi pitänyt käyttää jo ajat sitten.


Ihon puhdistukseen sain miselliveden. Olen jo vuosia käyttänyt misellivesiä vaikka ja miltä merkiltä. Lancome, Lierac, Lumene, Oriflame, Vichy, Nivea, Garnier.. Liekö tuossa edes kaikki :) Ensimmäiset misellivedet tilasin herraties mistä asti netin kautta, kunnes niitä alkoi löytyä ihan kauppojen hyllyiltä. Ihan lempparituotteeni!! Tällä hetkellä käytössä on Nivean kuivalle iholle tarkoitettu misellivesi ja L300:n miselliä olen vain satunnaisesti testannut. Toimii, kuten kaikki muutkin kokeilemani misellivedet. Itseasiassa en näissä ole suuriakaan eroja käytössä huomannut, lähinnä tuoksu vaihtelee tuotteen mukaan. Halvempi tuote toimii siinä missä kalliimpikin ja oma suosikkini lienee Garnierin, mutta kokeilunhaluisena tulee toki ostettua muitakin. Ja ihan varmasti käytän myös saamani L300:n pullon loppuun :)
Tuoksuista kun tulin jo maininneeksi, niin erityisen kiitoksen annan tälle sarjalle tuoksuttomuudesta. Vaikka käytän tuoksuja iholla päivittäin, niin kasvoilleni en jostain syystä tykkää käyttää voimakkaasti hajustettuja voiteita. Siksi pidänkin apteekkituotteista, kuten Vichy ja Lumenen apteekkisarja, sekä ylipäätään herkälle iholle tarkoitetuista tuotteista. Niissä kun tuoksua ei ole tai tuoksu on yleensä hyvin mieto. L300-sarjaa tulen taatusti myös jatkossakin käyttämään. Nyt kun tutuiksi tulimme :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti