tiistai 24. marraskuuta 2015

Hulluna harmaaseen

Voi kyllä! Harmaata! Tuo ihana, kaunis, rauhallinen väri on löytänyt tiensä minun sydämeen ja kiilannut pysyvästi lempivärien kärkisijalle. Ei tarvitse olla mikään tylsä tyyppi tai harmaavarpunen tykätäkseen harmaasta :) Kuvittelen, etten ole oikein kumpaakaan edellämainituista, mutta sellainen rauhallinenhan minä olen ja elämäkin aika tasaista. Ehkä se selittää tuon rakkauden harmaaseen ;) Vaikka yllättäen sitä harmaata on ympärilläni aika vähän. Nimittäin sisustuksesta se puuttuu lähes kokonaan, mutta ainahan sitä voi haaveilla harmaasta keittiöstä, harmaista seinistä tai vaikka edes harmaasta sohvasta.

Missä sitä harmaata sitten on? Vaatteissa, meikeissä, koruissa, matossa (se ainoa isompi sisustusjuttu) ja pian myös tuoleissa.. Löytyyhän sitä kun alkaa oikein miettimään. Onpa sitä myös ympäröivässä luonnossakin. Ja ainahan voi värikuvan värit muuttaa mustavalkoiseksi, niin mukaan saa myös harmaan sävyjä. Hurmaavaa harmaata! Tai "räikeän harmaata", kuten Anssi Kela väristä tuumasi Vain elämää- ohjelmassa :)

Tässäpä näitä ihanuuksia harmaan sävyissä. Niitä sävyjä on vähintäänkin se kuuluisat viisikymmentä.. Kuvissa olevista koruista voisin kertoa sen verran, että ne on Ninkan (<-klik) käsintehdyt (hää)korut entisaikojen filmitähti- tyylisiin häihin. Enkä nyt tarkoita omiani :) Ihan sattumalta eksyin kerrattain eräälle hääkirppikselle, jossa nuo ihanuudet oli kerran käytettyinä myynnissä. Kuvaan ei saa oikein näkymään sitä, miten upeasti ne säihkyy valossa. Joskus käy onnekkaita sattumia :) Varmaan yksi parhaimmista kirppislöydöistäni ikinä.

2 kommenttia:

  1. Harmaa on kyllä niin ihana väri. Itsekin tykkään kaikista sävyistä, mutta eniten varmaan vaaleasta utuisen harmaasta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulle käy melkein kaikki sävyt, lukuunottamatta likaisen sävyisiä, murrettuja sävyjä. Helmenharmaasta liki mustaan 😊

      Poista